Η Honeymood Κερδίζει Σημαντικά Βραβεία στον Κλάδο του Μελιού στον διαγωνισμό Γεύσης Mediterranean Taste Awards 2023

Με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Honeymood κατέκτησε σημαντικά βραβεία στον κλάδο του μελιού σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς, τα Mediterranean Taste Awards.

Το μέλι πεύκου, το μέλι κάστανου και το μέλι λεβάντας της εταιρείας μας αναδείχθηκαν με το βραβείο Gold, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση των προϊόντων μας. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση της δέσμευσής μας στην παραγωγή μελιού υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, το μέλι λεβάντας και η νωπή γύρη ανθέων τιμήθηκαν με το βραβείο Silver, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αναγνώριση στην ποικιλία των προϊόντων μας.

Αυτά τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της επιμονής της ομάδας μας για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σεβόμενοι πάντα τη φύση και τις παραδοσιακές μεθόδους μελισσοκομίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές των Mediterranean Taste Awards για την ευκαιρία που μας προσφέρουν να αναδείξουμε την ποιότητα των προϊόντων μας σε ένα τόσο διακεκριμένο πλαίσιο.

Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε στην παροχή των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας στους πελάτες μας και να προωθούμε την απόλυτη αυθεντικότητα και γεύση σε κάθε προϊόν μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία και τα προϊόντα μας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.honeymood.gr.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Honeymood

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *