Συμμετοχή για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά στον Διαγωνισμό Γεύσης Mediterranean Taste Awards 2023

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Honeymood επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον διαγωνισμό γεύσης Mediterranean Taste Awards για το έτος 2023.

Ο διαγωνισμός Mediterranean Taste Awards αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους διαγωνισμούς στον χώρο της γαστρονομίας, αναδεικνύοντας την πλούσια και αυθεντική γεύση των προϊόντων της Μεσογείου.

Η Honeymood επιδιώκει να παρουσιάσει την εκλεκτή συλλογή των μελιών της σε αυτόν τον διαγωνισμό, καθώς και να επιδείξει την αφοσίωσή της στην υψηλή ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.

Μετά την επιτυχημένη μας συμμετοχή και τις αναγνωρίσεις που λάβαμε το προηγούμενο έτος, ανυπομονούμε να επιδείξουμε την ποικιλία και την ποιότητα των μελιών μας και να διεκδικήσουμε την αναγνώριση των ειδικών στον χώρο.

Η συμμετοχή μας σε αυτόν τον διαγωνισμό αποτελεί μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τις αξίες και τις αρχές μας, καθώς και να ενισχύσουμε τον δεσμό μας με τους εκπροσώπους του κλάδου και τους λάτρεις της μεσογειακής γαστρονομίας.

Ευχαριστούμε τους οργανωτές του διαγωνισμού Mediterranean Taste Awards για την ευκαιρία που μας παρέχουν να συμμετέχουμε σε αυτό το σπουδαίο γεγονός και να προβάλλουμε τη δουλειά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό και τα προϊόντα μας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.honeymood.gr.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Honeymood

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *