Blog Όροι χρήσης Blog blog
Σύνδεση/ Εγγραφή Σύνδεση/ Εγγραφή

Λίγα λόγια για εμάς τους δύο..

Το 2014 ο Σταύρος και εγώ (Στάθης) ορμώμενοι από την αγάπη μας για την φύση και εντυπωσιασμένοι από την υποδειγματική λειτουργία της κοινωνίας των μελισσών, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ερασιτεχνικά,σε πρώτη φάση, με την Μελισσοκομεία.

Βρήκαμε μέσω φίλων κάποιους έμπειρους επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους από τους οποίους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους σε αυτή την πρώτη  μας επαφή με τις μέλισσες.

Ο καιρός περνούσε και είδαμε ότι μέναμε σε κάθε επαφή μας,  ακόμα πιο εντυπωσιασμένοι από την σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, κοινωνία των μικρών αυτών φίλων μας.

Δηλώσαμε λοιπόν συμμετοχή στα σεμινάρια μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και όλα τα άλλα είναι ιστορία…

Με την αγάπη,την στήριξη και το ενδιαφέρον των γνωστών και φίλων μας,αλλά ακόμα και ανθρώπων που δεν μας ήξεραν συνεχίζουμε κάθε μέρα να προσπαθούμε να μεταφέρουμε γνώσεις και προϊόντα των μελισσών μας σε εσάς,τον τελικό παραλήπτη, χωρίς καμία επεξεργασία και με απώτερο σκοπό την υγεία και την ευεξία σας .

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας…

Τα καλύτερα είναι αυτά που θα έρθουν…

 

Στάθης, Σταύρος.